concert: Wende in Burgerweeshuis op ZATERDAG 17 APRIL 2021

  • Wende Snijders
    Wende Snijders - 17/10 - IJsselhallen
    © Rinse Fokkema
  • Wende Snijders
    Wende Snijders - 17/10 - IJsselhallen
    © Rinse Fokkema
ZA.
17 APR
WENDE Burgerweeshuis, Deventer
2021
Hoofdprogramma Wende Snijders

EXTRA INFORMATIE

Wende presenteert De Wildernis, een strak opgebouwd theaterconcert in theaters en clubs door het hele land. In samenwerking met een (inter-)nationaal team van gerenommeerde schrijvers en ontwerpers gaat ze opzoek naar antwoorden op vragen die we liever niet stellen, maar die ons raken in ons hart, hoofd en onderbuik.

Nieuwsgierig, moedig en rusteloos gaat ze van de gebaande paden af en zet licht op gebieden waar normaal de schaduw heerst. Haar ontdekkingsreis resulteert in een voorstelling zoals alleen Wende die kan maken; een concert waarin ze muziek en design versmelt tot zinnenprikkelend totaaltheater. Haar albums en voorstellingen werden meermaals bekroond; van meerdere Edisons, de Annie M.G. Schmidtprijs en de Gouden Harp tot een aanstelling als huiskunstenaar van Koninklijk Theater Carré.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Burgerweeshuis in Deventer? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Wende in Burgerweeshuis plaatsvindt.

Foto's van Wende Snijders

Foto Wende Snijders te Appelpop 2013 Foto Wende Snijders te Wende Snijders - 6/11 - 013 Foto Wende Snijders te Wende's Kaleidoscoop Foto Wende Snijders te Wende Snijders - 6/11 - 013 Foto Wende Snijders te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto Wende Snijders te Appelpop 2013
 
Bekijk alle 123 foto's van Wende Snijders

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan