concert: Lila Iké / Protoje & The Indiggnation in Doornroosje op WOENSDAG 13 OKTOBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Protoje & The Indiggnation
    Lowlands 2018 - zondag
    © Irwan Notosoetarso
  • Lila Iké
    Paléo 2023
    © Melanie Lemahieu


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Lila Iké / Protoje & The Indiggnation in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
13 OKT
LILA IKÉ / PROTOJE & THE INDIGGNATION Paarse Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021

EXTRA INFORMATIE

Protoje is dé meest toonaangevende reggae-artiest van zijn generatie en één van de grootste Jamaicaanse sterren van dit moment. Zijn uitzonderlijk gevoel voor ritme komt naar voren wanneer hij de stijlen roots, reggae, dub en pop totaal transformeert. De teksten zijn sociaal bewogen en politiek geëngageerd. Eigenlijk gaat Protoje verder waar Bob Marley noodgedwongen moest stoppen.

Protoje is de belangrijkste vertegenwoordiger van de nieuwe ‘conscious generation’. Door de hit ‘Who Knows’ met Chronnix is de populariteit van deze man enorm gestegen. Zijn vierde album ‘A Matter of Time’ verscheen afgelopen jaar.

Rijzende ster Lila Iké verovert harten terwijl ze muzikaal laveert tussen roots, reggae, R&B en lovers rock. Dankzij haar zangtalent en ‘natural cool’ werd Lila Iké ontdekt en nam zij nummers op met Protoje, Royal Blu en Koro Fyah. Met singles Gotti Gotti en Biggest Fan is ze de veelbelovendste vrouwelijke reggaester van dit moment.

Foto's van Lila Iké, Protoje & The Indiggnation

Foto Lila Iké te Paléo 2023 Foto Lila Iké te Paléo 2023 Foto Lila Iké te Paléo 2023 Foto Lila Iké te Paléo 2023 Foto Lila Iké te Paléo 2023 Foto Lila Iké te Paléo 2023
 
Bekijk alle 6 foto's van Lila Iké
Bekijk alle 4 foto's van Protoje & The Indiggnation

Gerelateerd nieuws