concert: Thomas Azier in Doornroosje

  • Thomas Azier
    Thomas Azier - 4/12 - TivoliVredenburg
    © Arend Jan Hermsen
  • Thomas Azier
    Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag
    © Anne-Marie Kok
VR.
12 FEB
THOMAS AZIER Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Thomas Azier
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Thomas Azier in Doornroosje
Tickets Thomas Azier:
vr 12 feb
Doornroosje, Nijmegen
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

Azier staat garant voor een meeslepende combinatie van jaren 80 wavemuziek, techno en elektronische pop met een donkere melancholische toon. Met zijn theatrale stem en explosieve, compromisloze live performances weet hij het publiek keer op keer te intrigeren.

Debuutalbum ‘Hylas’ en vervolgplaat ‘Rouge’ werden beide al bekroond met een Edison. Ook zijn laatste plaat ‘Stray’ doet daar niet aan onder. Op deze albums liet hij al duizelingwekkende ontwikkelingen horen. Op zijn nieuwste album ‘Love, Disorderly’ graaft hij dieper dan ooit tevoren en treedt hij buiten alle verwachtingspatronen. Het album verschijnt in juni van dit jaar en is een manifest van de nieuw gevonden vrijheid die hij ervaart op het podium. Ook live laat hij zien dat hij in een volledig nieuwe fase zit, waarin hij de perfectie van studiowerk loslaat en zich samen met het publiek onderdompelt in de energie van het moment en de spanning van het onverwachte.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Thomas Azier in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Thomas Azier

Foto Thomas Azier te Thomas Azier - 24/10 Foto Thomas Azier te Thomas Azier - 23/05 - Paradiso Foto Thomas Azier te Appelpop 2019 Foto Thomas Azier te Thomas Azier - 03/02 - Sugarfactory Foto Thomas Azier te Thomas Azier - 26/05 - Melkweg Foto Thomas Azier te Bevrijdingsfestival Utrecht 2019
 
Bekijk alle 139 foto's van Thomas Azier

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws