concert: Thomas Azier in Doornroosje op VRIJDAG 12 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Thomas Azier
    Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag
    © Anne-Marie Kok
  • Thomas Azier
    Thomas Azier - 4/12 - TivoliVredenburg
    © Arend Jan Hermsen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Thomas Azier in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
12 FEB
THOMAS AZIER Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Thomas Azier

EXTRA INFORMATIE

Azier staat garant voor een meeslepende combinatie van jaren 80 wavemuziek, techno en elektronische pop met een donkere melancholische toon. Met zijn theatrale stem en explosieve, compromisloze live performances weet hij het publiek keer op keer te intrigeren.

Debuutalbum ‘Hylas’ en vervolgplaat ‘Rouge’ werden beide al bekroond met een Edison. Ook zijn laatste plaat ‘Stray’ doet daar niet aan onder. Op deze albums liet hij al duizelingwekkende ontwikkelingen horen. Op zijn nieuwste album ‘Love, Disorderly’ graaft hij dieper dan ooit tevoren en treedt hij buiten alle verwachtingspatronen. Het album verschijnt in juni van dit jaar en is een manifest van de nieuw gevonden vrijheid die hij ervaart op het podium. Ook live laat hij zien dat hij in een volledig nieuwe fase zit, waarin hij de perfectie van studiowerk loslaat en zich samen met het publiek onderdompelt in de energie van het moment en de spanning van het onverwachte.

Foto's van Thomas Azier

Foto Thomas Azier te Welcome To The Village 2019 - vrijdag Foto Thomas Azier te Woodkid - 28/11 - Paradiso Foto Thomas Azier te Festival deBeschaving 2014 Foto Thomas Azier te Thomas Azier - 03/02 - Sugarfactory Foto Thomas Azier te Motel Mozaique 2012 Foto Thomas Azier te Thomas Azier - 26/05 - Melkweg
 
Bekijk alle 139 foto's van Thomas Azier

Gerelateerd nieuws