concert: Matteo Myderwyk in Paradiso

  • Matteo Myderwyk
    Grasnapolsky zaterdag 2018
    © Arend Jan Hermsen
  • Matteo Myderwyk
    Johan - 30/05 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen
MA.
31 AUG
MATTEO MYDERWYK Grote Zaal, 21:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Matteo Myderwyk
Concert uitverkocht
Matteo Myderwyk in Paradiso is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
ma 31 aug
Matteo Myderwyk ligconcert
Paradiso, Amsterdam
€ 19,00

EXTRA INFORMATIE

Matteo Myderwyk is een Amsterdamse klassiek geschoolde pianist en componist. Na te zijn afgestudeerd aan het Conservatorium bracht hij in 2017 zijn deels geïmproviseerde debuutplaat ‘To Move’ uit op het gerenommeerde label Excelsior. Op het album is een vernieuwend neoklassiek geluid te horen, met invloeden van pop, jazz, elektronische muziek en het werk van componisten als Nils Frahm, Ólafur Arnalds en Max Richter. De virtuoze Myderwyk kleurt graag buiten de lijntjes en schuwt het experiment niet: zo was de veelzijdige muzikant onlangs te zien op popfestivals als Down The Rabbit Hole en Into The Great Wide Open, speelt hij in nachtclubs als De School, maar geeft hij ook concerten in traditionelere concertzalen. Onlangs bracht hij langspeler ‘Parabel’ uit, waarop hij zich wederom onderscheidt door zowel zijn klassieke als elektronische speelwijze te presenteren. Op maandag 31 augustus geeft hij een bijzonder ligconcert in de prachtige grote zaal van Paradiso.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Matteo Myderwyk in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van Matteo Myderwyk

Foto Matteo Myderwyk te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Matteo Myderwyk te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Matteo Myderwyk te Johan - 30/05 - Paradiso Foto Matteo Myderwyk te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Matteo Myderwyk te Johan - 30/05 - Paradiso
 
Bekijk alle 5 foto's van Matteo Myderwyk

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws