concert: Joan As Policewoman in Paradiso

  • Joan As Policewoman
    Lowlands 2011 - dag 1
    © Marcel Poelstra
  • Joan As Policewoman
    Lowlands 2011 - dag 1
    © Marcel Poelstra
VR.
04 JUN
JOAN AS POLICEWOMAN Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Joan As Policewoman
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Joan As Policewoman in Paradiso
Tickets Joan As Policewoman:
vr 04 jun
Paradiso, Amsterdam
€ 23,00

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Joan Wasser brengt onder alterego Joan As Police Woman sinds 2006 muziek uit. Haar muzikale carrière begint echter ruim vijftien jaar eerder als violist bij The Dambuilders. Joan As Police Woman staat bekend om intense nummers en dito shows. De singer-songwriter weet constant te boeien met nummers die gaan van subtiel naar stevig en van licht naar duister.
Samenwerkingen met artiesten als Anohni, Rufus Wainwright, Lou Reed en Beck en ook Viktor & Rolf zorgen voor het completeren van een imposant cv. Haar nieuwe album 'Cover Two' verscheen in 2020, en is reden voor de artieste uit Brooklyn om opnieuw op tour te gaan. Iets later dan oorspronkelijk de bedoeling was vanwege COVID-19. Verwacht deze avond hoe dan ook muziek van van het nieuwe album, maar ook eerder uitgebracht materiaal van Joan As Police Woman in een nieuw jasje.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Joan As Policewoman in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van Joan As Policewoman

Foto Joan As Policewoman te Welcome To The Village 2018 - zondag Foto Joan As Policewoman te Lowlands 2011 - dag 1 Foto Joan As Policewoman te Lowlands 2011 - dag 1 Foto Joan As Policewoman te Welcome To The Village 2018 - zondag Foto Joan As Policewoman te Roskilde 2008 Foto Joan As Policewoman te Lowlands 2011 - dag 1
 
Bekijk alle 19 foto's van Joan As Policewoman

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan