concert: Cash Savage and The Last Drinks in Merleyn op VRIJDAG 05 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Cash Savage and The Last Drinks in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
05 MRT
CASH SAVAGE AND THE LAST DRINKS 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021

EXTRA INFORMATIE

De uit Australië afkomstige Cash Savage and the Last Drinks bracht vorig jaar hun internationale debuut ‘One of Us’ uit. Frontdame Cash, violiste Kat Mear en haar mannen maken een bezwerende mix folk, donkere blues, melancholische punk, dark country en elementen uit rock en gothic. Gitaren, een forse ritmesectie en de viool vormen de voornaamste ingrediënten van hun eigenwijze geluid.

De bandleden raakten geïnspireerd door Australische bands als The Scientist en The Triffids. Cash is trouwens een nicht van de onlangs overleden toetsenist Conway Savage (bandlid Nick Cave & Bad Seeds). Aanrader voor liefhebbers van The Gun Club, O’Death, Dirty Three, Nick Cave, Siouxsie & The Banshees en Sixteen Horsepower.