concert: Kate Nash in Tolhuistuin op ZATERDAG 15 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Kate Nash
    Bevrijdingsfestival Groningen 2011
  • Kate Nash
    Pinkpop 2010
    © Joost Doensen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Kate Nash in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
15 MEI
KATE NASH Club, 20:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2021
Hoofdprogramma Kate Nash

EXTRA INFORMATIE

In 2007 bestormde de toen twintigjarige Kate Nash de Nederlandse hitlijsten met de single ‘Foundations’. Het bijbehorende album ‘Made of Bricks’ scoorde dankzij de geniale, gekke popliedjes met brutale teksten goed in heel Europa en Amerika. Op haar opvolgers ‘My Best Friend is You’ en ‘Girl Talk’ brak de zangeres uit Londen met haar eerdere werk; zowel haar zang als haar muziek kregen een hoekiger en scherper geluid, met duidelijke invloeden van neo-soul en indierock. In 2018 greep ze met het uitbrengen van haar meest recente plaat terug op de popsound van haar doorbreektijd, maar dan met opvallend meer synths. Zo blijkt dat Kate Nash zo’n artiest is die zichzelf opnieuw uit kan blijven vinden, zonder haar roots uit het oog te verliezen.

Foto's van Kate Nash

Foto Kate Nash te Bevrijdingsfestival Groningen 2011 Foto Kate Nash te Roskilde 2008 Foto Kate Nash te Kate Nash - 25/9 - Melkweg Foto Kate Nash te Bevrijdingspop Haarlem 2011 Foto Kate Nash te Kate Nash - 1/10 - Tivoli Foto Kate Nash te Roskilde 2008
 
Bekijk alle 108 foto's van Kate Nash

Gerelateerd nieuws