concert: Two Another in Bitterzoet op MAANDAG 22 FEBRUARI 2021

MA.
22 FEB
TWO ANOTHER 20:30 uur Bitterzoet, Amsterdam (door: Paradiso )
2021
Hoofdprogramma Two Another
Concert uitverkocht
Two Another in Bitterzoet is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
ma 22 feb
Two Another
Bitterzoet, Amsterdam
€ 10,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Two Another aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

Zwoele r&b invloeden en dromerige popnummers, dat is waar het Australische producersduo Two Another bekend om staat. De twee muzikanten combineren r&b, Motown-soul en hedendaagse elektronische muziek moeiteloos op hun nieuwe plaat 'Another Night'. Angus en Eliot ontmoetten elkaar via school en lieten zich inspireren door Australische muziekiconen zoals Bag Raiders, Tame Impala en Flight Facilities. In 2015 debuteerden ze met hun single ‘Higher’ en maakte het duo snel naam. Niet alleen in Australië, maar ook op wereldwijd niveau. Kort na het uitbrengen van de eerste EP kreeg het duo lovende recensies van o.a. EARMILK en The Line Of Best Fit. Op donderdag 10 april geeft het duo een extra show in Bitterzoet.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Bitterzoet in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Two Another in Bitterzoet plaatsvindt.

Gerelateerde concerten