concert: Torgeir Waldemar in Merleyn op ZATERDAG 01 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Torgeir Waldemar in Merleyn) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
01 MEI
TORGEIR WALDEMAR 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021

EXTRA INFORMATIE

Dat de betere Americana tegenwoordig helemaal niet uit de Verenigde Staten hoeft te komen bewijzen muzikanten als Daniel Norgren maar ook Torgeir Waldemar. De boomlange Noorse muzikant maakte de afgelopen jaren indruk met zowel zijn albums als live optredens. De man met de onafscheidelijke Vikingbaard verraste in 2014 met een goudeerlijke album van hoge klasse. Een album dat zo uit het Californië van de jaren ’70 had kunnen komen. Neil Young en Gram Parsons zijn nooit ver weg in de muziek van Torgeir Waldemar.

Ook zijn tweede album No Offending Borders (2017) werd uitstekend onthaald in de pers. Een stevigere plaat waar Torgeir Waldemar achtergrond als rockgitarist in doorklinkt. Zijn nieuwe album gaat in turbulente tijden over niets anders dan liefde en heet dan ook toepasselijk LOVE. Aanrader voor fans van Neil Young, Daniel Norgren, Gram Parsons, Gene Clark en Tom Waits.

Leden die hier naar toe zijn geweest