concert: Soccer Mommy in Merleyn op ZATERDAG 13 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Soccer Mommy in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
13 FEB
SOCCER MOMMY 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma Soccer Mommy

EXTRA INFORMATIE

Volgens the New York Times maakte Soccer Mommy het beste album van 2018. Drieëntwintig jaar is Sophie Allison aka Soccer Mommy en maakt als singer-songwriter kwetsbare maar zelfverzekerde indie-rocknummers. Op haar uitzonderlijke album ‘Clean’ moesten sommige rafelige randjes wijken voor een wat cleaner geluid. Dit maakt de uitzonderlijke schrijverscapaciteiten van de dame uit Nashville nog sterker.

Steeds weer zitten haar nummers boordevol treffende oneliners. Misschien komt het door haar leeftijd maar de Amerikaanse Allison weet alles op hartverscheurende wijze te brengen alsof ze de emoties voor de allereerste keer moet ondergaan. Nog dit jaar komt ze met nieuw materiaal.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals