concert: Ruben Annink in Doornroosje op ZATERDAG 27 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Ruben Annink
    Nick & Simon - 05/10 - Paard
    © Larissa Pronk
  • Gerson Main
    Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ruben Annink in Doornroosje) verplaatst naar woensdag 27 oktober 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
27 MRT
RUBEN ANNINK 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Ruben Annink
Voorprogramma Gerson Main

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 12 juni 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 27 maart 2021.

EXTRA INFORMATIE

Ruben Annink brak door bij het grotere publiek dankzij zijn deelname aan tv-programma De Beste Singer-songwriter in 2015. De Haarlemse zanger – die zijn carrière als straatmuzikant begon – werd op zijn vijftiende ontdekt door Ali B, die hij tot tranen beroerde tijdens De Wereld Draait Door. Annink scoorde aanvankelijk grote hits met onder andere Jonna Fraser, Teske en Keizer. Inmiddels prijkt hij binnen de Nederpop zijn eigen kenmerkende geluid en stem, met als laatste wapenfeit de EP Helderzien.

Hoewel hij zijn zang in het begin ontleende aan hip hop en R&B-nummers, passen Annink’s liedjes het best in de rijke traditie van het Nederlandstalige lied. De thema’s die hij aansnijdt zijn diep persoonlijk, maar worden geïllustreerd in poëtische gedachtespinsels. Wie Ze Was, dat hij schreef met Okke Punt, gaat over zijn geliefde Amsterdam, en Van De Liefde Weet Ik Niks verwerkt de scheiding van zijn ouders.

Foto's van Ruben Annink, Gerson Main

Foto Ruben Annink te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Ruben Annink te Nick & Simon - 05/10 - Paard Foto Ruben Annink te Nick & Simon - 04/10 - Paradiso Foto Ruben Annink te Nick & Simon - 05/10 - Paard Foto Ruben Annink te Nick & Simon - 04/10 - Paradiso Foto Ruben Annink te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 13 foto's van Ruben Annink
Bekijk alle 5 foto's van Gerson Main

Gerelateerd nieuws