concert: Broeder Dieleman in TivoliVredenburg op DINSDAG 20 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Broeder Dieleman
    Motel Mozaique 2013 - dag 1
    © Anja de Bruijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Broeder Dieleman in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
20 OKT
BROEDER DIELEMAN Cloud Nine, 20:15 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Broeder Dieleman

EXTRA INFORMATIE

Met albums als Alles Is IJdelheid en Gloria geeft broeder Dieleman een geheel eigen draai aan de Zeeuws-Vlaamse polderfolk. De muzikale grenzen van Dieleman reiken echter verder dan slechts gitaar en stem: derde plaat Uut De Bron was bijvoorbeeld een fraai experimenteel werk waarbij geluidscollages, veldopnamen en melodieën samensmelten tot een meeslepend geheel. Kortom: broeder Dieleman is van allerlei markten thuis. Zijn loopbaan kent bovendien veel bijzondere samenwerkingen met o.a. Wannes Cappelle (Het Zesde Metaal), Bonnie ‘Prince’ Billy en Baby Dee.

Foto's van Broeder Dieleman

Foto Broeder Dieleman te Tussen de hoge Bomen 2019 Foto Broeder Dieleman te Tussen de hoge Bomen 2019 Foto Broeder Dieleman te AMENRA – The Building of the Free Church  - 28/09 - Paradiso Foto Broeder Dieleman te Motel Mozaique 2013 - dag 1 Foto Broeder Dieleman te Tussen de hoge Bomen 2019 Foto Broeder Dieleman te Tussen de hoge Bomen 2019
 
Bekijk alle 16 foto's van Broeder Dieleman

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws