concert: Live At Amsterdamse Bostheater DANNY VERA in Openlucht Theater Amsterdamse Bos op ZONDAG 29 AUGUSTUS 2021

  • Danny Vera
    Paaspop 2016 - Zondag
    © René Obdeijn
  • Danny Vera
    Paaspop 2016 - Zondag
    © René Obdeijn
ZO.
29 AUG
LIVE AT AMSTERDAMSE BOSTHEATER DANNY VERA 20:00 uur Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen
2021
Hoofdprogramma Danny Vera

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 23 augustus 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 29 augustus 2021.

Concert uitverkocht
Live At Amsterdamse Bostheater DANNY VERA in Openlucht Theater Amsterdamse Bos is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
zo 29 aug
Live At Amsterdamse Bostheater Danny Vera
Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen
€ 32,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

EXTRA INFORMATIE

Danny Vera komt op zondag 23 augustus naar het Amsterdamse Bostheater! Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Vera de afgelopen jaren de harten van het Nederlandse publiek weten te veroveren. Zo scoorde hij met het nummer ‘Roller Coaster’ een dijk van een hit en kwam hij met datzelfde nummer als hoogste binnen in de Top 2000 van Radio 2 met een nummer 4 notering afgelopen december.

De singer-songwriter zal in het Amsterdamse Bos op zondag 23 augustus grootser uitpakken dan ooit! Niet alleen zijn vaste band, strijkersensemble en blazerssectie zijn van de partij: achtergrondzangers worden hieraan toegevoegd en dragen bij aan het groots brengen van de muziek van o.a. zijn album “Pressure Makes Diamonds”. Dit gaat een hele mooie, intieme avond in het bos worden waarbij hits als ‘Roller Coaster’, ‘Pressure Makes Diamonds’, ‘Every Time’ en ‘All I Wanna Do Is Make Love To You’ zometeen door de bladeren van het bos zullen klinken.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openlucht Theater Amsterdamse Bos in Amstelveen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Live At Amsterdamse Bostheater DANNY VERA in Openlucht Theater Amsterdamse Bos plaatsvindt.

Foto's van Danny Vera

Foto Danny Vera te Paaspop Schijndel 2017 - Vrijdag Foto Danny Vera te Tussen de hoge Bomen 2019 Foto Danny Vera te Bevrijdingsfestival Overijssel Foto Danny Vera te Danny Vera - 12/09 - Dordrechts museum Foto Danny Vera te Danny Vera - 23/12 - Paradiso Foto Danny Vera te Nirwana Tuinfeest 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 64 foto's van Danny Vera

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws