concert: Belphegor / Incantation in Doornroosje op ZONDAG 22 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Belphegor
    Graveland Deathfest 2015
    © Wendy Jacobse
  • Belphegor
    Eindhoven Metal Meeting vrijdag 2013
    © Mark Kleijnen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Belphegor / Incantation in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
22 NOV
BELPHEGOR / INCANTATION Rode Zaal, 19:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Belphegor Incantation

EXTRA INFORMATIE

Belphegor uit Oostenrijk speelt al jaren mee op het hoofdpodium van de extreme metal. Hun razende blackened death metal knalt, beukt en giert alsof de apocalypse aanstaande is. De band is al actief sinds 1995 en heeft al elf albums op hun naam staan, waarvan ‘Conjuring the Dead’ uit 2017 het laatste is. Nieuw werk is onderweg. Het maakt van Belphegor een opgefokte kruisbestuiving tussen Morbid Angel, Nile, Behemoth en Marduk. Die live zeker hun mannetje staan, alsof satan himself je op de hielen zit…

De Amerikanen van Incantation draaien nog langer mee dan hun wapenbroeders uit Oostenrijk. Al sinds 1989 maakt Incantation de underground onveilig. Sinds de klassieker ‘Onwards to golgotha’ staat de band garant voor logge brute blasfemische death metal. Constante factor is oprichter en zanger/gitarist John McEntree die ook op het laatste album ‘Profane Nexus’ uitgebracht door Relapse, laat horen hoe old school death metal hoort te klinken.

Foto's van Belphegor, Incantation

Foto Belphegor te Graveland Deathfest 2015 Foto Belphegor te Eindhoven Metal Meeting vrijdag 2013 Foto Belphegor te Graveland Deathfest 2015 Foto Belphegor te Eindhoven Metal Meeting vrijdag 2013 Foto Belphegor te Eindhoven Metal Meeting vrijdag 2013 Foto Belphegor te Graveland Deathfest 2015
 
Bekijk alle 9 foto's van Belphegor

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws