concert: Guus Meeuwis - Groots Junior in Philips Stadion

  • Guus Meeuwis
    Guus Meeuwis - 26/3 - 013
    © Erik Luyten
  • Guus Meeuwis
    Guus Meeuwis - 17/6 - Philips Stadion
    © Erik Luyten
WO.
09 JUN
GUUS MEEUWIS - GROOTS JUNIOR 16:00 uur Philips Stadion, Eindhoven
2021
Hoofdprogramma Guus Meeuwis

EXTRA INFORMATIE

Onder de noemer Groots Junior geeft Guus op woensdagmiddag 9 juni 2021 een Groots met een zachte G-concert speciaal voor kinderen in het Philips Stadion in Eindhoven.

Dat het publiek de muziek van Meeuwis weet te waarderen, blijkt uit de stadions die hij al meer dan een decennium uitverkoopt. In 2006 gaat een jongensdroom in vervulling als hij voor het eerst concerten geeft in het Philips Stadion in Eindhoven. Inmiddels heeft de zanger al meer dan 1,5 miljoen bezoekers bij zijn Groots met een zachte G concerten mogen verwelkomen. In 2020 viert Guus Meeuwis bovendien dat hij 25 jaar artiest is!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Philips Stadion in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Guus Meeuwis - Groots Junior in Philips Stadion plaatsvindt.

Foto's van Guus Meeuwis

Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - Groots met een zachte G - 08/06 - Philips Stadion Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - 17/6 - Philips Stadion Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - 17/6 - Philips Stadion Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - Groots met een zachte G winter editie - 1/12 - Ziggo Dome Foto Guus Meeuwis te De Vrienden van Amstel Live 2020 Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - Groots met een zachte G winter editie - 1/12 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 225 foto's van Guus Meeuwis

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws