concert: Stray Train in Mezz op ZONDAG 14 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Stray Train in Mezz) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
14 MRT
STRAY TRAIN Kleine zaal, 20:00 uur Mezz, Breda
2021
Hoofdprogramma Stray Train

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 25 april 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 14 maart 2021.

EXTRA INFORMATIE

De band Stray Train is in 2015 opgericht door een groep ervaren muzikanten uit Ljubljana, Slovenië. De band wilde het publiek graag verwonderen met hun covers van bekende blues rocknummers. Wat begon als dit kleine idee groeide uit tot een enorm avontuur! De band ontwikkelde al snel een eigen stijl en begon met het schrijven van eigen nummers wat resulteerde in de release van hun debuutalbum in januari 2016. Dit album kreeg enorm veel aandacht van Europese muziekexperts, fans en de media. Zo werd het album zelfs benoemd tot Album of the Year!

De vernieuwende en intrigerende aanpak waarmee de band blues en rock met elkaar combineert bracht een frisse wind in de muziekscene van Slovenië en daarbuiten. Ook het tweede album van Stray Train, Blues From Hell – The Legend of the Courageous Five, was een groot succes! Nu komt de band eindelijk terug naar Nederland om ons omver te blazen met de keiharde blues rock waarmee ze al vele publieken hebben verwonderd!