concert: Wade Bowen in Melkweg op ZONDAG 20 JUNI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Wade Bowen in Melkweg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
20 JUN
WADE BOWEN Upstairs, 19:00 uur Melkweg, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Wade Bowen

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor dinsdag 23 juni 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 20 juni 2021.

EXTRA INFORMATIE

Countryzanger Wade Bowen, geboren en getogen in Waco, Texas, gaat al zo’n twintig jaar mee in de Texaanse countryscene, maar is ook daarbuiten een graag geziene artiest. Tot 2001 zat hij met vriend Matt Miller in de band West 84, maar erna begon hij aan zijn eigen muzikale pad. Inmiddels is hij 9 studioalbums en 3 livealbums verder en werd hij onlangs door de New York Times omschreven als een oprechte zanger, die met kleine vocale gebaren en charmante teksten diep weet te raken. Dinsdag 23 juni in onze Upstairs!