concert: Courtney Marie Andrews in Doornroosje op DINSDAG 30 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Courtney Marie Andrews
    Once in a blue moon festival 2018
    © René Obdeijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Courtney Marie Andrews in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
30 MRT
COURTNEY MARIE ANDREWS Paarse Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Courtney Marie Andrews

EXTRA INFORMATIE

Courtney Marie Andrews is een singer-songwriter uit Phoenix die ondanks haar relatief jonge leeftijd al zeven albums op haar naam heeft staan. Ze schrijft dan ook al sinds haar veertiende nummers en haar eerste album bracht ze uit op 18-jarige leeftijd. De Amerikaanse maakt prachtige country-folk, die bij vlagen rauw en melancholisch is, maar altijd voorzien van de nodige americana-invloeden. Haar songs werden opgevangen door o.a. Jim Adkins van Jimmy Eat World met wie ze samen op het podium stond voor verschillende duetten. Ook bracht ze enkele maanden door in ons zuiderbuurland en speelde en zong ze samen met Milow.

In juli komt haar nieuwste studio-album Old Flowers uit, een kwetsbaar album dat zij schreef in de nasleep van het verbreken van een lange relatie. Courtney Marie Andrews werd op het album bijgestaan door Twain’s Matthew Davidson en Big Thief’s James Krivchenia.

Foto's van Courtney Marie Andrews

Foto Courtney Marie Andrews te Once in a blue moon festival 2018 Foto Courtney Marie Andrews te Once in a blue moon festival 2018 Foto Courtney Marie Andrews te Once in a blue moon festival 2018 Foto Courtney Marie Andrews te Once in a blue moon festival 2018
 
Bekijk alle 4 foto's van Courtney Marie Andrews

Gerelateerd nieuws