concert: Courtney Marie Andrews in Doornroosje

DI.
30 MRT
COURTNEY MARIE ANDREWS Paarse Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Courtney Marie Andrews
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Courtney Marie Andrews in Doornroosje
Tickets Courtney Marie Andrews:
di 30 mrt
Doornroosje, Nijmegen
€ 20,00

EXTRA INFORMATIE

Courtney Marie Andrews is een singer-songwriter uit Phoenix die ondanks haar relatief jonge leeftijd al zeven albums op haar naam heeft staan. Ze schrijft dan ook al sinds haar veertiende nummers en haar eerste album bracht ze uit op 18-jarige leeftijd. De Amerikaanse maakt prachtige country-folk, die bij vlagen rauw en melancholisch is, maar altijd voorzien van de nodige americana-invloeden. Haar songs werden opgevangen door o.a. Jim Adkins van Jimmy Eat World met wie ze samen op het podium stond voor verschillende duetten. Ook bracht ze enkele maanden door in ons zuiderbuurland en speelde en zong ze samen met Milow.

In juli komt haar nieuwste studio-album Old Flowers uit, een kwetsbaar album dat zij schreef in de nasleep van het verbreken van een lange relatie. Courtney Marie Andrews werd op het album bijgestaan door Twain’s Matthew Davidson en Big Thief’s James Krivchenia.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Courtney Marie Andrews in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Courtney Marie Andrews

Foto Courtney Marie Andrews te Once in a blue moon festival 2018 Foto Courtney Marie Andrews te Once in a blue moon festival 2018 Foto Courtney Marie Andrews te Once in a blue moon festival 2018 Foto Courtney Marie Andrews te Once in a blue moon festival 2018
 
Bekijk alle 4 foto's van Courtney Marie Andrews

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan