concert: Sun Kil Moon in Tolhuistuin op MAANDAG 09 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Sun Kil Moon in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
09 NOV
SUN KIL MOON Club, 20:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Sun Kil Moon

EXTRA INFORMATIE

Sun Kil Moon is de band rondom songwriter en producer Mark Kozelek en wordt al jaren geprezen en bewonderd. Uiterst productief als hij is staat de band al tien albums sterk. In welke samenstelling dan ook, de liedjes van Kozelek laten zich vangen in de donkere hoek van het muzikale spectrum; zijn teksten zijn treurig, melancholisch, soms tragikomisch. En altijd expliciet autobiografisch. Zijn meest recente album kwam uit in maart 2019, getiteld ‘I Also Want To Die In New Orleans’. Het werd samen met drummer Jim White en saxophonist Donny McCaslin opgenomen, waardoor ook jazzinvloeden in de instrumentatie terug te horen zijn.