concert: ANBU in Merleyn

 • ANBU
  3voor 12 Song Van Het Jaar - 8/12 - TivoliVredenburg
  © Joyce van Doorn
 • ANBU
  3voor 12 Song Van Het Jaar - 8/12 - TivoliVredenburg
  © Joyce van Doorn
ZA.
07 NOV
ANBU 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Hoofdprogramma ANBU

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 18 juni 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 07 november 2020.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets ANBU in Merleyn
Tickets ANBU:
za 07 nov
Merleyn, Nijmegen
€ 14,50

EXTRA INFORMATIE

ANBU, A Nation By Us, is het collectief uit Venlo dat een eigen wereld creëert waarin zij al hun creativiteit kunnen uiten. De groep uit het Zuiden staat bekend om hun energieke tracks met harde beats en veel melodie. Het collectief was al een tijdje actief, maar na hun single ‘Barkie op zak’ ging het hard en behaalden al snel op eigen kracht miljoenen streams.

De jongens van ANBU hebben een tijdje de focus gelegd op hun solocarrière en waren dus individueel bezig met het ontwikkelen van hun eigen sound, maar nu is ANBU back en sterker dan ooit. Op de laatste tracks ‘YSL’ en ‘Gevallen Soldaat’ is goed te horen hoe het collectief once and for all de krachten bundelt. Het energieke karakter van ANBU is goed terug te zien in hun live shows. Als collectief heeft de groep al heel wat ervaring op dit gebied en waren ze o.a. te zien op grote podia als Lowlands, WOO HAH!, maar braken ze ook eerder het Valkhof Festival en Merleyn af.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Merleyn in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat ANBU in Merleyn plaatsvindt.

Foto's van ANBU

Foto ANBU te Flonti Stacks - 23/3 - Capsloc Foto ANBU te 3voor 12 Song Van Het Jaar - 8/12 - TivoliVredenburg Foto ANBU te Flonti Stacks - 23/3 - Capsloc Foto ANBU te 3voor 12 Song Van Het Jaar - 8/12 - TivoliVredenburg Foto ANBU te 3voor 12 Song Van Het Jaar - 8/12 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 5 foto's van ANBU

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws