concert: Mad Caddies in Melkweg op VRIJDAG 31 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Mad Caddies
    Groezrock 2016 - Zaterdag
  • Mad Caddies
    Groezrock 2016 - Zaterdag


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Mad Caddies in Melkweg) verplaatst naar donderdag 04 augustus 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
31 DEC
MAD CADDIES OZ, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Mad Caddies

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 06 augustus 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 31 december 2021.

EXTRA INFORMATIE

De Californische Mad Caddies spelen in elk mogelijk tempo aanstekelijke ska en punk met reggae-, dixie-, jazz-, polka- en hillbilly-invloeden. Sinds het begin van het millennium is de band kind aan huis in de Melkweg en de shows zijn altijd enorm aanstekelijk, energiek en feestelijk. Dit jaar bestaat de band 25 jaar en dat wordt gevierd met een dikke tour, waarbij ze onze OZ natuurlijk niet overslaan!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Mad Caddies

Foto Mad Caddies te Groezrock 2005 Foto Mad Caddies te Groezrock 2007 Foto Mad Caddies te Roskilde Foto Mad Caddies te Groezrock 2016 - Zaterdag Foto Mad Caddies te Roskilde Foto Mad Caddies te Strandfuif 2013
 
Bekijk alle 20 foto's van Mad Caddies

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws