concert: Kosheen in Neushoorn op VRIJDAG 21 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Kosheen
    Kosheen - 4/11 - Melkweg
    © Yannick Putz
  • Kosheen
    Kosheen - 4/11 - Melkweg
    © Yannick Putz


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Kosheen in Neushoorn) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
21 MEI
KOSHEEN Grote Zaal, 20:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2021
Hoofdprogramma Kosheen

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 15 mei 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 21 mei 2021.

EXTRA INFORMATIE

Het Britse Kosheen ken je natuurlijk van de drum-‘n-basshits 'Hide U' en 'Catch', waarmee het electrotrio beukend het nieuwe millennium inluidde. De innovatieve electrohelden ontpopten zich als ware pioniers op het gebied van drum-’n-bass en breakbeat. In Neushoorn laten ze zien dat ze met hun dikke liveshow het dak er nog steeds afblazen!

Voor de dance-liefhebber is Kosheen geen onbekende naam. Begin deze eeuw breken zij door met hun adembenemende debuutsingle ‘Hide U’. Het succes stopt daar echter niet en de groep knalt door met hits als ‘Catch’, ‘All In My Head’ en ‘Hungry’. Bijzonder aan het trio is het combineren van verschillende genres, zoals drum-’n-bass, breakbeat, triphop en alternatieve rock. Met een lak aan conventionele genres resulteert dit in een livesensatie vol elektronische muziek, poppy vocalen en de verpletterende intensiteit van rock en metal.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Kosheen

Foto Kosheen te Kosheen - 4/11 - Melkweg Foto Kosheen te Kosheen - 4/11 - Melkweg Foto Kosheen te Kosheen - 4/11 - Melkweg Foto Kosheen te Kosheen - 4/11 - Melkweg Foto Kosheen te Kosheen - 4/11 - Melkweg Foto Kosheen te Kosheen - 4/11 - Melkweg
 
Bekijk alle 6 foto's van Kosheen

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws