concert: TaxiWars in Fifth|NRE

  • TaxiWars
    TaxiWars - 03/03 - Paradox
    © Erik Luyten
  • TaxiWars
    TaxiWars - 03/03 - Paradox
    © Erik Luyten
MA.
12 OKT
TAXIWARS 20:00 uur Fifth|NRE, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma TaxiWars
Toegang €19,00

EXTRA INFORMATIE

Na een onderbreking van drie jaar keert dEUS–frontman Tom Barman terug met zijn jazzrock-infused band TaxiWars. De band is een intense samenwerking tussen Barman, saxofonist Robin Verheyen, bassist Nicolas Thys en drummer Antoine Pierre. Ze maken een mix van lyriek, poëzie en jazz met rock-intensiteit. Dit is een band met een diepgaande kennis van de geschiedenis van jazzmuziek, en heeft een voorliefde van de stuwende jazz van de vroege jaren zestig. De muziek van Pharaoh Sanders, Archie Shepp en Charles Mingus - vol swing, impuls en de drang om uit het genre te breken. Op 6 september jl. bracht de band hun derde album uit: Artificial Horizon. Met dit album bracht Taxiwars hun muziek naar een hoger niveau en voegde meer diepgang toe aan hun composities, helderheid aan de beats en efficiëntie aan hun algehele geluid.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op donderdag 14 november 2019 11:00 van start gegaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Fifth|NRE in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat TaxiWars in Fifth|NRE plaatsvindt.

Foto's van TaxiWars

Foto TaxiWars te TaxiWars - 03/03 - Paradox Foto TaxiWars te Eurosonic Noorderslag 2017 - Donderdag Foto TaxiWars te TaxiWars - 03/03 - Paradox Foto TaxiWars te Eurosonic Noorderslag 2017 - Donderdag Foto TaxiWars te Eurosonic Noorderslag 2017 - Donderdag Foto TaxiWars te Eurosonic Noorderslag 2017 - Donderdag
 
Bekijk alle 13 foto's van TaxiWars

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws