concert: The Reverend Peyton's Big Damn Band in Doornroosje op WOENSDAG 02 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Reverend Peyton's Big Damn Band in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
02 DEC
THE REVEREND PEYTON'S BIG DAMN BAND Paarse Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2020

EXTRA INFORMATIE

Na twee uitverkochte shows in Merleyn en een feest op Kids ’n’ Billies komt The Reverend Peyton’s Big Damn Band ditmaal terug naar Nijmegen voor een show in Doornroosje.

Het Amerikaanse trio weet met een gitaar, wasbord en klein drumstel een overdonderend geluid neer te zetten. Een mix van countryblues, acoustische punkrock avant la lettre: rauw, opwindend en swingend. De band bestaat uit Reverend Peyton, zijn vrouw Breezy Peyton en broer Jayme Peyton. Reverend Peyton is een van de beste ‘fine picking’ gitaristen van het moment. Hij werd geïnspireerd en leerde van zijn idolen: T-Model Ford, Robert Belfour and David “Honeyboy” Edwards.

Sinds 2006 is de band ongeveer non-stop op tournee en speelt daadwerkelijk overal, van een oud bluescafe tot in het voorprogramma van de Ierse band Flogging Molly.

Gerelateerde concerten