concert: The Secret Sisters in Paradiso op WOENSDAG 23 JUNI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Secret Sisters
    Heartland Festival 2018


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Secret Sisters in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
23 JUN
THE SECRET SISTERS Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma The Secret Sisters

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 26 juni 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 23 juni 2021.

EXTRA INFORMATIE

The Secret Sisters interpreteren het geluid van klassieke country en weten dat uitstekend te combineren met popinvloeden. Het duo wordt gevormd door zussen Lydia en Laura Rogers uit Muscle Shoals, Alabama. Met een tergende onschuld en fluwelen stemmen zingen zij lichtvoetige countrypopliedjes in jaren 50-stijl. Op derde plaat ‘You Don’t Own Me Anymore’ (2017) werd gekozen voor een iets modernere aanpak, zonder daarbij het tijdloze geluid te verliezen. In 2020 keren The Secret Sisters terug met naar eigen zeggen hun meest ambitieuze album tot nu toe, getiteld ‘Saturn Return’.

Foto's van The Secret Sisters

Foto The Secret Sisters te Heartland Festival 2018 Foto The Secret Sisters te Heartland Festival 2018 Foto The Secret Sisters te Heartland Festival 2018
 
Bekijk alle 3 foto's van The Secret Sisters

Gerelateerd nieuws