concert: Fiddler's Green in Melkweg op VRIJDAG 09 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Fiddler's Green
    Paaspop Schijndel 2015 - vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Fiddler's Green
    Nirwana Tuinfeest - Zaterdag
    © Jarka van der Velden


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Fiddler's Green in Melkweg) verplaatst naar zaterdag 23 oktober 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
09 OKT
FIDDLER'S GREEN OZ, 18:30 uur Melkweg, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Fiddler's Green

EXTRA INFORMATIE

Maak je weer klaar voor een wilde avond vol feestelijke volksmuziek uit alle windstreken, met o.a. de Celtic speedfolk van Fiddler's Green uit Beieren. In hun thuisland speelt dit zestal al drie decennia zo’n beetje elk festival plat en hebben ze inmiddels de reputatie verworven als één van de beste live-acts van het moment. Met traditionele instrumenten als fiddle, accordion en bodhrán, naast rockende gitaren en drums, weten ze elk concert om te toveren tot een grote, dampende Ierse pub, waar alle problemen van de dag verdwijnen in vele pints Guinness en Jameson shots. Meer acts worden binnenkort bekend gemaakt, let's go!

Foto's van Fiddler's Green

Foto Fiddler's Green te Appelpop 2016 Foto Fiddler's Green te Paaspop Schijndel 2015 - vrijdag Foto Fiddler's Green te Appelpop 2016 Foto Fiddler's Green te Appelpop 2016 Foto Fiddler's Green te Nirwana Tuinfeest - Zaterdag Foto Fiddler's Green te Nirwana Tuinfeest - Zaterdag
 
Bekijk alle 16 foto's van Fiddler's Green

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws