concert: Fiddler's Green in Melkweg

  • Fiddler's Green
    Paaspop Schijndel 2015 - vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Fiddler's Green
    Nirwana Tuinfeest - Zaterdag
    © Jarka van der Velden
VR.
09 OKT
FIDDLER'S GREEN OZ, 18:30 uur Melkweg, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Fiddler's Green
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Fiddler's Green in Melkweg
Tickets Fiddler's Green:
vr 09 okt
Melkweg, Amsterdam
€ 20,15

EXTRA INFORMATIE

Maak je weer klaar voor een wilde avond vol feestelijke volksmuziek uit alle windstreken, met o.a. de Celtic speedfolk van Fiddler's Green uit Beieren. In hun thuisland speelt dit zestal al drie decennia zo’n beetje elk festival plat en hebben ze inmiddels de reputatie verworven als één van de beste live-acts van het moment. Met traditionele instrumenten als fiddle, accordion en bodhrán, naast rockende gitaren en drums, weten ze elk concert om te toveren tot een grote, dampende Ierse pub, waar alle problemen van de dag verdwijnen in vele pints Guinness en Jameson shots. Meer acts worden binnenkort bekend gemaakt, let's go!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Fiddler's Green in Melkweg plaatsvindt.

Foto's van Fiddler's Green

Foto Fiddler's Green te Nirwana Tuinfeest - Zaterdag Foto Fiddler's Green te Appelpop 2016 Foto Fiddler's Green te Nirwana Tuinfeest - Zaterdag Foto Fiddler's Green te Paaspop Schijndel 2015 - vrijdag Foto Fiddler's Green te Paaspop Schijndel 2015 - vrijdag Foto Fiddler's Green te Nirwana Tuinfeest - Zaterdag
 
Bekijk alle 16 foto's van Fiddler's Green

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws