concert: Het Bowie Concert in Ahoy op ZATERDAG 23 JANUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Het Bowie Concert in Ahoy) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
23 JAN
HET BOWIE CONCERT RTM Stage, 15:00 uur Ahoy, Rotterdam
2021

EXTRA INFORMATIE

In januari 2021 is het precies vijf jaar geleden dat de zanger overleed. Reden voor een waardig eerbetoon waarbij internationale topmusici zijn allergrootste hits vertolken. Een immense live band zorgt voor een spectaculaire ode aan één van de meest legendarische artiesten aller tijden. Onder de naam ‘Het BOWIE Concert’ is deze unieke show op 10 januari – zijn sterfdag – te zien in AFAS Live in Amsterdam. Daarnaast worden concerten gegeven in Groningen (MartiniPlaza), Den Bosch (Mainstage) en Rotterdam (Ahoy – RTM stage).

Er is bijna twee jaar gewerkt aan de creatie van ‘Het BOWIE Concert’. Dit unieke eerbetoon wordt uitgevoerd door een cast van ruim twintig artiesten. Het repertoire van David Bowie verdient dat en is niet zonder reden onderdeel geworden van het collectieve geheugen. De van oorsprong Britse zanger heeft de muziekgeschiedenis blijvend veranderd. Met zijn nummers, zijn verhaal en zeker ook door zijn bij vlagen excentrieke verschijning. Al deze elementen komen tijdens ‘Het BOWIE Concert’ voorbij. De absolute hoofdrol is echter weggelegd voor de muziek.

Gerelateerd nieuws