concert: Jaga Jazzist in Doornroosje

  • Jaga Jazzist
    Motel Mozaique 2013 - dag 1
    © Gertjan van der Loo
  • Jaga Jazzist
    Motel Mozaique 2013 - dag 1
    © Gertjan van der Loo
WO.
07 OKT
JAGA JAZZIST Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Jaga Jazzist

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 09 mei 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 07 oktober 2020.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Jaga Jazzist in Doornroosje
Tickets Jaga Jazzist:
wo 07 okt
Doornroosje, Nijmegen
€ 20,00

EXTRA INFORMATIE

De Noorse jazzformatie Jaga Jazzist is al dik twee decennia jaar heer en meester in het ruim opvatten van de term “jazz”. Zo hoor je in hun muziek net zo goed elementen uit electronica, (post-)rock en klassiek. Ditmaal komen ze terug naar Nijmegen met het nieuw album ‘Pyramid’. Het album zal verschijnen via Brainfeeder, het label wat ons ook o.a. Flying Lotus en Thundercat bracht.

De individuele leden van de band zijn betrokken bij veel andere projecten waarbij allerlei muziekstijlen aan bod komen. En juist dat feit maakt JagaJazzist zo interessant, boeiend en uniek. Zonder beperkingen en met een arsenaal aan instrumenten creëert de band tijdloze muziek. Melodisch, hypnotiserend, delicaat en subtiel. Maar bovenal komt hun muziek het beste tot zijn recht op het podium, waarmee de achtkoppige band inmiddels een ijzersterke reputatie heeft opgebouwd. . Verplichte kost voor liefhebbers van onder meer The Soft Machine, Tortoise, Fela Kuti, John Coltrane, The Cinematic Orchestra.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jaga Jazzist in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Jaga Jazzist

Foto Jaga Jazzist te Motel Mozaique 2013 - dag 1 Foto Jaga Jazzist te Motel Mozaique 2013 - dag 1 Foto Jaga Jazzist te Motel Mozaique 2013 - dag 1
 
Bekijk alle 3 foto's van Jaga Jazzist

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws