concert: Sonic Whip 2021 in Doornroosje op ZATERDAG 08 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Sonic Whip 2021 in Doornroosje) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
08 MEI
SONIC WHIP 2021 Rode Zaal, 19:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2021

EXTRA INFORMATIE

Sonic Whip, het meerkoppige rock-monster dat scheurende gitaren combineert met dampende baslijnen, beukende drums en andere sonische, psychedelische uitspattingen heeft na de afgelasting van de 2020 editie een nieuwe datum gekregen: 7 & 8 mei 2021. De bedoeling is om de line-up voor het grootste deel intact te houden en te verrijken met andere toffe acts daar waar het kan. Een groot deel van de bands heeft al toegezegd. Binnenkort meer nieuws hierover. We gaan er iets moois van maken zoveel kunnen we in ieder geval beloven. We trappen af op vrijdag 7 mei met een pre-party deluxe in Doornroosje om op 8 mei volledig los te gaan op dezelfde locatie.

Belangrijk: reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers worden per mail op de hoogte gebracht.

Opgelet: er zijn alleen nog een beperkt aantal combi-tickets te koop voor 7 & 8 mei. Daarnaast ook nog dagtickets voor vrijdag 7 mei.