concert: Brooke Annibale in Merleyn op MAANDAG 07 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Brooke Annibale in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
07 DEC
BROOKE ANNIBALE 20:30 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Hoofdprogramma Brooke Annibale

EXTRA INFORMATIE

De uit Pittsburgh, Verenigde Staten afkomstige singer-songwriter Brooke Annibale komt voor het eerst naar Europa. Op haar laatste album ‘Hold to the Light’ mixt ze haar van oorsprong akoestische indie-pop met elektronische elementen.

De muzikante maakte al muziek als tiener. Ze liet zich inspireren door de muziek van grootheden als Elliott Smith, Brandi Carlile, Glen Hansard, Kathleen Edwards maar ook Ben Howard en Nick Drake.