concert: Suzan & Freek in Openluchttheater Eibergen

  • Suzan & Freek
    Tuckerville 2018
    © Irwan Notosoetarso
  • Suzan & Freek
    Bierpop 2018
VR.
04 SEP
SUZAN & FREEK 20:00 uur Openluchttheater Eibergen, Eibergen
2020
Hoofdprogramma Suzan & Freek
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Suzan & Freek in Openluchttheater Eibergen
Tickets Suzan & Freek:
vr 04 sep
Openluchttheater Eibergen, Eibergen
€ 27,50

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Na een uitverkochte clubtour in Nederland en België, staan Suzan en Freek deze (na)zomer met hun liveshow in 7 openluchttheaters. Met optredens op Paaspop, Sziget en Concert at SEA, bewees het succesvolle duo al dat zij moeiteloos een groot publiek kunnen raken. “We hebben super veel zin om voor het eerst de openluchttheaters in te gaan. We kijken ernaar uit om op deze bijzondere locaties, samen met band, onze liedjes te spelen”, aldus Suzan & Freek.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openluchttheater Eibergen in Eibergen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Suzan & Freek in Openluchttheater Eibergen plaatsvindt.

Foto's van Suzan & Freek

Foto Suzan & Freek te Appelpop 2019 Foto Suzan & Freek te Bierpop 2018 Foto Suzan & Freek te Tuckerville 2018 Foto Suzan & Freek te Suzan & Freek Theatertour - 21/11 - Westlandtheater De Naald Foto Suzan & Freek te Fields of Joy Festival 2019 Foto Suzan & Freek te Suzan & Freek Theatertour - 21/11 - Westlandtheater De Naald
 
Bekijk alle 40 foto's van Suzan & Freek

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws