concert: Crash Test Dummies in Podium Victorie op DONDERDAG 17 JUNI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Crash Test Dummies in Podium Victorie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
17 JUN
CRASH TEST DUMMIES Grolsch Zaal, 19:45 uur Podium Victorie, Alkmaar
2021
Hoofdprogramma Crash Test Dummies

EXTRA INFORMATIE

‘Mmm Mmm Mmm Mmm’ ... het is 25 jaar geleden dat de Canadese band Crash Test Dummies de succesvolle plaat ‘God Shuffled His Feet’ uitbracht. Een mooi moment voor een tour door Canada, de USA en Europa!

Het is tevens 30 jaar geleden dat debuutalbum ‘The Ghosts That Haunt Me’ verscheen. De eerste single 'Superman's Song' zorgde ervoor dat de band doorbrak in Canada. De diepe lage stem van frontman Brad Roberts kleurde in de jaren 90 de prachtige teksten van de goed in elkaar gedraaide rock nummers van Crash Test Dummies. ‘Mmm Mmm Mmm Mmm’ werd wereldwijd een enorme hit en het album ‘God Shuffled His Feet’ kon rekenen op meerdere Grammy nominaties.

De band zal optreden in originele formatie met toevoeging van muzikanten Stuart Cameron en Marc Arnould. Ze zullen het complete album ‘God Shuffled His Feet’ spelen plus een selectie uit de rest van het materiaal van de Crash Test Dummies.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws