concert: The Hackensaw Boys in Podium Victorie op ZONDAG 23 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Hackensaw Boys
    Festival de Beschaving 2016
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Hackensaw Boys in Podium Victorie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
23 MEI
THE HACKENSAW BOYS Grolsch Zaal, 19:30 uur Podium Victorie, Alkmaar
2021
Hoofdprogramma The Hackensaw Boys

EXTRA INFORMATIE

Het verhaal begint in 1999 in Charlottesville, Virginia, wanneer gitarist David ‘Shiner’ Sickmen en zijn vrienden zich op de Americana-muziek storten: een mix van alternative country, bluegrass, folk en blues. Maar dan wel met een flinke dosis punk-attitude. Vanaf dat prille moment laat de band er geen gras over groeien. Zoals het vele Amerikaanse muzikanten betaamt, is de instelling er één van niet lullen maar poetsen, en gaat de groep vrijwel direct op tour. Theaters, barretjes, straathoekjes, steegjes en later de betere clubs en festivals zoals Bonnaroo en Pukkelpop; Hackensaw Boys speelt overal en wint steeds meer zieltjes.

Foto's van The Hackensaw Boys

Foto The Hackensaw Boys te Ribs & Blues 2017 Foto The Hackensaw Boys te Timo de Jong - 10/04 - Patronaat Foto The Hackensaw Boys te Ramblin' Roots 2017 Foto The Hackensaw Boys te Moulin Blues 2008 Foto The Hackensaw Boys te Welcome To The Village 2016 - Vrijdag Foto The Hackensaw Boys te Welcome To The Village 2016 - Vrijdag
 
Bekijk alle 31 foto's van The Hackensaw Boys

Gerelateerd nieuws