concert: Candy Dulfer in Podium Victorie op VRIJDAG 03 SEPTEMBER 2021

  • Candy Dulfer
    Westerpop 2018
    © Anja de Bruijn
  • Candy Dulfer
    Candy Dulfer - 11/01 - Mezz
VR.
03 SEP
CANDY DULFER Kornuit Zaal, 20:30 uur Podium Victorie, Alkmaar
2021
Hoofdprogramma Candy Dulfer
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Candy Dulfer in Podium Victorie
Tickets Candy Dulfer:
vr 03 sep
Podium Victorie, Alkmaar
€ 25,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Als onderdeel van haar wereldtournee keert saxofoniste Candy Dulfer terug naar Nederland voor een aantal exclusieve clubshows en festivals. Ze treedt op met een vernieuwde band en brengt - naast nieuwe versies van Candy-klassiekers - een aantal splinternieuwe nummers van haar komende album, dat naar verwachting in het najaar van 2020 verschijnt.

Candy Dulfer is over de hele wereld bekend, dankzij haar platinum debuutalbum 'Saxuality' (goed voor een Grammy-nominatie), meer dan 2,5 miljoen verkochte albums wereldwijd, sensationele optredens met de grootste sterren uit de pop- en jazzwereld, diverse nummer 1 hits in de USA en Europa, en haar legendarische liveshows.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Podium Victorie in Alkmaar? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Candy Dulfer in Podium Victorie plaatsvindt.

Foto's van Candy Dulfer

Foto Candy Dulfer te Candy Dulfer - 7/4 - P3 Foto Candy Dulfer te North Sea Jazz 2016 - Zondag Foto Candy Dulfer te North Sea Jazz 2016 - Zondag Foto Candy Dulfer te Candy Dulfer - 11/01 - Mezz Foto Candy Dulfer te Candy Dulfer - 06/12 - Paradiso Foto Candy Dulfer te North Sea Jazz 2014 - dag 1
 
Bekijk alle 47 foto's van Candy Dulfer

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws