concert: The Commitments Project in Grenswerk op ZONDAG 17 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Commitments Project in Grenswerk) verplaatst naar zondag 29 november 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
17 MEI
THE COMMITMENTS PROJECT Grote zaal, 14:00 uur Grenswerk, Venlo
2020

EXTRA INFORMATIE

De film The Commitments werd een groot succes. Elk lid van een “bandje” zou de film een keer gezien moeten hebben. Veel muzikanten herkennen namelijk de spanningen en de humor die in deze film te zien zijn. Zo ook Stan Verdonck, die meteen zijn idee met Sjang Titulaer en Ruud Janssen van Ex Ronny Toober deelde….. “zullen we een Commitment Project opstarten?”….. dit was niet aan dovemansoren gericht. Al snel werden enkelen muzikanten benaderd; Zang: John Marijnissen, Rob van der Sluis, Myriam Koonings, Nathalie Peeters en Marjon van de Ven. Drum: Herm Klaassens. Bas: Sjang Titulaer. Toetsen: Jeroen Buskes. Gitaar: Ruud Janssen. Schuiftrombone: André Benders. Trompet: Marcel Salverda. Saxofoon: Frenk Hinssen en Stan Verdonck.