concert: Wies in Paradiso

  • Wies
    Roxeanne Hazes - 11/10 - Paradiso
    © Britt Crooswijk
  • Wies
    Buitengewoon - 13/05 - Paradiso Noord (Tolhuistuin)
    © Irwan Notosoetarso
MA.
05 OKT
WIES Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Wies
Concert uitverkocht
Wies in Paradiso is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
ma 05 okt
Wies
Paradiso, Amsterdam
€ 10,50

Tickets op Ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Wies aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

De Amsterdamse, Nederlandstalige indiepopband WIES bestaat net iets langer dan een jaar, maar beleefde een vliegende carrièrestart met de winst van de Amsterdamse Popprijs in 2018 en de Grote Prijs van Nederland in 2019. Het drietal – wat bestaat uit gitarist en zangeres Jeanne Rouwendaal, bassist Tobias Kolk en drummer Jasper Meurs – liep elkaar tegen het lijf op het Conservatorium van Amsterdam. WIES maakt, zoals ze het zelf het liefst omschrijven, ’rammelende elektronische muziek’ en is ‘de perfecte driehoeksdynamiek van pop, elektronica en het organische’ – geïnspireerd door het werk van Ramses Shaffy tot Spinvis. Onlangs speelde de band in een uitverkochte grote zaal van Paradiso als voorprogramma van Roxeanne Hazes, in het najaar van 2020 komt het trio terug voor een eigen concert. Tijdens deze show wordt hun release via de Paradiso Vinyl Club (uitgave PVC033) gevierd. Zie voor meer informatie ook de website van Paradiso Vinyl Club.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Wies in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van Wies

Foto Wies te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Wies te Roxeanne Hazes - 11/10 - Paradiso Foto Wies te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Wies te Buitengewoon - 13/05 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto Wies te Roxeanne Hazes - 11/10 - Paradiso Foto Wies te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 21 foto's van Wies

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws