concert: Wies in Rotown op DONDERDAG 11 NOVEMBER 2021

  • Wies
    Roxeanne Hazes - 11/10 - Paradiso
    © Britt Crooswijk
  • Wies
    Buitengewoon - 13/05 - Paradiso Noord (Tolhuistuin)
    © Irwan Notosoetarso
DO.
11 NOV
WIES 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Wies
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Wies in Rotown
Tickets Wies:
do 11 nov
Rotown, Rotterdam
€ 12,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Of ze nu rafelige indierock spelen of gewoon volbloed popliedjes uit de mouw schudden, het liedje regeert altijd bij het Amsterdamse trio WIES. De teksten van Jeanne Rouwendaal zitten tjokvol universele herkenningspunten. Single Soms Is Het Te Laat blikt nostalgisch terug op de grillige jaren aan de middelbare school en hoe vergankelijk het leven soms kan zijn.

Radiostilte mediteert op hoe een gebrek aan communicatie juist voor veel lawaai zorgt tussen de oren. Dat is WIES in een notendop: de grootste tegenstellingen en dilemma’s samenknopen tot vlotte, trefzekere liedjes die precies de juiste kern raken.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Wies in Rotown plaatsvindt.

Foto's van Wies

Foto Wies te Popronde Eindfeest - 30/11 - Melkweg Foto Wies te Figgie / Wies - 23/07 - 013 Foto Wies te Buitengewoon - 13/05 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto Wies te Buitengewoon - 13/05 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto Wies te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Wies te Buitengewoon - 13/05 - Paradiso Noord (Tolhuistuin)
 
Bekijk alle 32 foto's van Wies

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan