concert: Het Nest 2020 in Openluchttheater De Goffert

ZA.
05 SEP
HET NEST 2020 14:00 uur Openluchttheater De Goffert, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Toegang Dodo 42 / Thunderbird 38 / Blinde Vink 33

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Vijf podia die goed bij elkaar passen, juist omdat ze zo heerlijk van elkaar verschillen. Iedere stage met een eigen karakter en plek voor iedereen: van flierefluiters tot rauwdouwers. Sluit aan, dans mee en geniet daarnaast van (licht)kunst, Frank de Vuurman, de buitenbios, Nijmeegs groene hart, het eten van de toekomst, verrassende uithoeken, spannende avonturen en een 12 uur-durende roes. Het Nest: Iets meer dan alleen een festival.

Maar, wat als het niet doorgaat? Als de realiteit ons toch mag inhalen, dan hanteren we soepele voorwaarden voor jou als kaartkoper. Je ticket blijft in dat geval geldig voor Het Nest Festival 2021. Wil je een refund? Dan kun je tot 14 dagen na annuleren contact met ons opnemen en krijg je het aankoopbedrag terug op je rekening gestort.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openluchttheater De Goffert in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Het Nest 2020 in Openluchttheater De Goffert plaatsvindt.