concert: Pottery in V11 op ZONDAG 27 SEPTEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Pottery in V11) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
27 SEP
POTTERY 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Rotown )
2020
Hoofdprogramma Pottery

EXTRA INFORMATIE

Kintsugi, de Japanse kunst van het repareren van gebroken keramiek, is een prachtige discipline die laat zien hoe mooi de littekens van het bestaan gedragen worden. Leg dit concept even één-op-één bij de Canadese/Britse band Pottery: we bespeuren in deze muziek de naden van bands als Orange Juice, Devo, The Chills en Josef K, samengeraapt tot een frisse nieuwe vorm.

Versplinterd en soms een beetje noisy, maar qua vorm en inhoud horen we stiekem gewoon magistrale tijdloze popliedjes. Pottery durft met hun muziek ook verhalen te vertellen buiten de persoonlijke bubbel. De lead single Lady Solinas is bijvoorbeeld losjes gebaseerd op het leven van Valerie Solinas, de vrouw die Andy Warhol neerschoot in 1968.