concert: LIFE in ACU

  • Life
    Paléo Festival 2019
    © Melanie Lemahieu
  • Life
    Left of the Dial 2019
    © Parcifal Werkman
WO.
18 NOV
LIFE 20:30 uur ACU, Utrecht (door: EKKO )
2020
Hoofdprogramma Life
Toegang 9 euro (incl. servicekosten)

EXTRA INFORMATIE

BRITSE PUNKZALVING IN TIJDEN VAN CONSTANTE MISÈRE.

In een tijd waarin in het Verenigd Koninkrijk in constante vlagen van chaos en verdeling verkeert - door het politieke satire The Thick Of It prachtig gevat als een omnishambles - zijn bands als LIFE een zalving, een uitlaatklep en een keiharde klap in het gezicht tegelijk. Tweede LIFE-plaat A Picture of Good Health is een middelvinger naar het establishment, hyperkapitalisme, de waan van social media en uh... bepaalde politieke beslissingen. Ongeslepen gitaarhooks tussen punk en garage in worden omhooggetild door gevat eigentijds sociaal commentaar, resulterend in een uitstekende sound die tóch weer heel anders is dan genregenoten IDLES en Shame. Nu komt het viertal uit Hull met een nieuwe tournee naar EKKO. Choose LIFE.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de ACU in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat LIFE in ACU plaatsvindt.

Foto's van Life

Foto Life te Paléo Festival 2019 Foto Life te Nouvelle Prague 2018 Foto Life te Left of the Dial 2019 Foto Life te Nouvelle Prague 2018 Foto Life te Left of the Dial 2019 Foto Life te Left of the Dial 2019
 
Bekijk alle 18 foto's van Life

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals