concert: Candy Dulfer in Doornroosje

  • Candy Dulfer
    Candy Dulfer - 11/01 - Mezz
  • Candy Dulfer
    Candy Dulfer - 06/12 - Paradiso
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
16 JAN
CANDY DULFER Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Candy Dulfer
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Candy Dulfer in Doornroosje
Tickets Candy Dulfer:
za 16 jan
Doornroosje, Nijmegen
€ 25,00

EXTRA INFORMATIE

Als onderdeel van haar wereldtournee keert saxofoniste Candy Dulfer dit jaar terug naar Nijmegen voor een optreden in Doornroosje. Ze treedt op met een vernieuwde band en brengt – naast nieuwe versies van Candy-klassiekers – een aantal splinternieuwe nummers van haar komende album, dat naar verwachting in het najaar van 2020 verschijnt.

Candy Dulfer is over de hele wereld bekend – dankzij haar platinum debuutalbum Saxuality (goed voor een Grammy-nominatie), meer dan 2,5 miljoen verkochte albums wereldwijd, sensationele optredens met de grootste sterren uit de pop- en jazzwereld, diverse nummer 1 hits in de USA en Europa, en haar legendarische liveshows.

Ondanks vele bijzondere samenwerkingen heeft Candy altijd voorrang gegeven aan haar solocarrière en bleef ze trouw aan haar liefde voor funk, jazz en – boven alles – live optreden, in de voetsporen van haar vermaarde en even zo eigenzinnige vader, saxofonist Hans Dulfer.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 17 april 2020 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Candy Dulfer in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Candy Dulfer

Foto Candy Dulfer te Candy Dulfer - 11/01 - Mezz Foto Candy Dulfer te North Sea Jazz 2016 - Zondag Foto Candy Dulfer te Candy Dulfer - 11/01 - Mezz Foto Candy Dulfer te North Sea Jazz 2014 - dag 1 Foto Candy Dulfer te Candy Dulfer - 06/12 - Paradiso Foto Candy Dulfer te North Sea Jazz 2016 - Zondag
 
Bekijk alle 47 foto's van Candy Dulfer

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws