concert: Jimi Hendrix Tribute in Paard op DONDERDAG 17 SEPTEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Jimi Hendrix Tribute
    Tribute to Jimi Hendrix 18/09 Hedon
  • Jimi Hendrix Tribute
    Tribute to Jimi Hendrix 18/09 Hedon


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jimi Hendrix Tribute in Paard) verplaatst naar donderdag 16 september 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
17 SEP
JIMI HENDRIX TRIBUTE Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2020
Hoofdprogramma Jimi Hendrix Tribute

EXTRA INFORMATIE

Vrijdag 18 september is het exact 50 jaar geleden dat gitaarvirtuoos en muzikale grootheid Jimi Hendrix ons in verbijstering achterliet. Zijn plotselinge dood – op slechts 27 jarige leeftijd – sloeg in als een bom in de muziekwereld. Hendrix was de meest excentrieke gitarist ooit en is nog steeds een belangrijk inspiratiebron voor de huidige generatie muzikanten

Tijdens de Jimi Hendrix Tribute Night op 17 september krijg je niet één maar twee uitstekende Hendrix-acts voor je kiezen. Met aan de ene kant bluesrockgitarist Julian Sas, wiens concert in maart niet door kon gaan, die alle hits van het lid van de 27-club speelt. Aan de andere kant Hendrix Tribute 2020, een groot gezelschap topgitaristen uit Nederland die een greep doen uit het oeuvre van de Amerikaan – van The Experience tot Band of Gypsies!

Foto's van Jimi Hendrix Tribute

Foto Jimi Hendrix Tribute te Tribute to Jimi Hendrix 18/09 Hedon Foto Jimi Hendrix Tribute te Tribute to Jimi Hendrix 18/09 Hedon Foto Jimi Hendrix Tribute te Tribute to Jimi Hendrix 18/09 Hedon Foto Jimi Hendrix Tribute te Tribute to Jimi Hendrix 18/09 Hedon Foto Jimi Hendrix Tribute te Tribute to Jimi Hendrix 18/09 Hedon Foto Jimi Hendrix Tribute te Tribute to Jimi Hendrix 18/09 Hedon
 
Bekijk alle 12 foto's van Jimi Hendrix Tribute

Gerelateerd nieuws