concert: Drumcorps / Igorrr / Otto Von Schirach in Doornroosje op DONDERDAG 04 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Igorrr
    Baroeg Open Air 2015
  • Otto Von Schirach
    State-X New Forms 2012
    © Gertjan van der Loo


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Drumcorps / Igorrr / Otto Von Schirach in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
04 MRT
DRUMCORPS / IGORRR / OTTO VON SCHIRACH Rode Zaal, 19:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2021

EXTRA INFORMATIE

Igorrr is het soloproject project van Fransman Gautier Serre, maker van een mix van metal, breakcore, jazz, klassiek, klezmer, nintendocore en nog veel meer. Het klinkt als een rijke bonte verzameling en dat is het ook. Uiterst origineel en maf, maar nergens geforceerd. Het onlangs verschenen album ‘Spirituality and Distortion’ gaat verder waar de meesterlijke voorganger ‘Savage Sinusoid’ gebleven was. De briljante volle productie is gebleven en het vakmanschap is naar een nog hoger niveau getild. Gebleven zijn ook de ingenieuze schizofrene nummers die barsten van de melodie. Laat je omver blazen door Igorrr, want dit is een act die ook op het podium weet te overtuigen. Live wordt Gautier Serre bijgestaan door de klassiek geschoolde zangeres Laure Le Prunenec, zanger en meestergrunter Laurent Lunoir en de geweldige drummer Sylvain Bouvier.

Foto's van Drumcorps, Igorrr, Otto Von Schirach

Foto Drumcorps te ZXZW 2007 Foto Drumcorps te ZXZW 2007 Foto Drumcorps te ZXZW 2007 Foto Igorrr te Baroeg Open Air 2015 Foto Igorrr te FortaRock 2018 Zaterdag Foto Igorrr te Baroeg Open Air 2015
 
Bekijk alle 3 foto's van Drumcorps
Bekijk alle 10 foto's van Igorrr
Bekijk alle 5 foto's van Otto Von Schirach

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden