concert: Thecolorgrey in Paradiso op VRIJDAG 18 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Thecolorgrey
    Pukkelpop 2019 - zaterdag
    © Arne Desmedt


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Thecolorgrey in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
18 DEC
THECOLORGREY Kleine Zaal, 22:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Thecolorgrey

EXTRA INFORMATIE

TheColorGrey is één van België's hardst werkende artiesten. Hij heeft in relatief korte tijd drie EP's en twee albums uitgebracht. Daar blijft het niet bij, want er komt dit jaar nog veel meer uit van de 26-jarige Antwerpenaar met Congolese roots. Zo kondigde hij met zijn recent verschenen. single 'Up All Night' de komst van zijn nieuwe album aan. Het zijn de invloeden van soul, pop, r&b, hiphop en jazz die ervoor zorgen dat zijn nummers zwoel en verfrissend klinken. Op 18 december treedt hij op in de kleine zaal van Paradiso.

Foto's van Thecolorgrey

Foto Thecolorgrey te Pukkelpop 2019 - zaterdag Foto Thecolorgrey te Pukkelpop 2019 - zaterdag Foto Thecolorgrey te Pukkelpop 2019 - zaterdag Foto Thecolorgrey te Pukkelpop 2019 - zaterdag
 
Bekijk alle 4 foto's van Thecolorgrey

Gerelateerd nieuws