concert: Damian Wilson & Adam Wakeman in Mezz

ZO.
06 SEP
DAMIAN WILSON & ADAM WAKEMAN Kleine zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2020
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Damian Wilson & Adam Wakeman in Mezz
Tickets Damian Wilson & Adam Wakeman:
zo 06 sep
Mezz, Breda
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

Een samenwerking tussen Damian Wilson en Adam Wakeman is al reden genoeg om te komen luisteren! Verwacht een intiem, maar humoristisch huiskamerconcert vol akoestische songs. Met covers van David Bowie, nummers vol herinneringen aan het leven ‘on the road’, sprankelend pianospel, bergen verhalen en de stem van Damian die alle kanten op deinst.

Damian Wilson is al jaren zanger bij de progressieve rock- en metal band Threshold en maakt hij trots deel uit van de meedogenloze metal groep Ayreon. En niet geheel onbelangrijk: Wilson is al op meer dan 70(!) platen te horen!

Adam Wakeman is vooral bekend als dé toetsenist van Ozzy Osbourne en Black rnaast heeft hij vier solo albums op naam staan. Adam’s muziek gaat van klassiek tot rock en verder. Naast zijn bands Black Sabbath en Ozzy tourde hij ook intensief met Travis, Annie Lennox, Will Young en vele anderen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Mezz in Breda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Damian Wilson & Adam Wakeman in Mezz plaatsvindt.