concert: MICH in V11 op ZATERDAG 05 JUNI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • MICH
    Motorama - 23/06 - Paradiso Noord
    © Arend Jan Hermsen
  • MICH
    Motorama - 23/06 - Paradiso Noord
    © Arend Jan Hermsen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (MICH in V11) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
05 JUN
MICH 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Rotown )
2021
Hoofdprogramma MICH

EXTRA INFORMATIE

Sommige bands draaien een as om zichzelf op zoek naar diepere betekenis, al heeft MICH, de supergroep rondom creatievelingen Piet Parra, Rimer London, Bastiaan Bosma (Aux Raus), Sofie Winterson en Mick Johan, daar vrij veel lak aan.

Als een nachtvlinder fladderend van lichtbron naar lichtbron proeft MICH van stijlen als shoegaze, wavepop en Krautrock, ieder liedje even geschikt voor een kalme nachtrit als de dansvloer. Muziek als een warme, duistere tunnel die de luisteraar leidt door al het trammelant. Op het podium is MICH nog een tandje explosiever en bijtender.

Foto's van MICH

Foto MICH te Motorama - 23/06 - Paradiso Noord Foto MICH te Motorama - 23/06 - Paradiso Noord Foto MICH te Motorama - 23/06 - Paradiso Noord Foto MICH te Motorama - 23/06 - Paradiso Noord Foto MICH te Motorama - 23/06 - Paradiso Noord Foto MICH te Motorama - 23/06 - Paradiso Noord
 
Bekijk alle 7 foto's van MICH

Gerelateerd nieuws