concert: The Regrettes in Doornroosje (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Regrettes in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
27 AUG
THE REGRETTES Paarse Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma The Regrettes

EXTRA INFORMATIE

De Californische punkrockband The Regrettes met frontvrouw Lydia Night komen naar Nijmegen. In 2017 bracht de band het album ‘Feel Your Feelings Fool!’ uit, welke waanzinnige recensies ontving. Dit na optredens op Coachella, Lollapalooza, Reading, Leeds en Bonnaroo.

Vorig jaar waren ze de vaste gast in het voorprogramma tijdens de wereldtournee van Twenty One Pilots. Dit jonge viertal uit Los Angels maakt liedjes met een brutale twist en een aanstekelijke pop-punk verpakking. Soms heeft het iets weg van Karen O of Courtney Barnett. Aanrader voor liefhebbers van SWMRS en Skating Polly.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals