concert: Moddi in Doornroosje

  • Moddi
    Into The Great Wide Open 2013 - dag 2
    © Mitch Wolters
  • Moddi
    Into The Great Wide Open 2013 - dag 2
    © Mitch Wolters
DO.
24 SEP
MODDI 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Moddi
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Moddi in Doornroosje
Tickets Moddi:
do 24 sep
Doornroosje, Nijmegen
€ 15,50

EXTRA INFORMATIE

Moddi is de uit Noorwegen afkomstige singer-songwriter die zijn publiek boeit met gevoelige en eigenzinnige folkliedjes. Ook is hij verhalenverteller en activist ook wel bekend onder zijn volledige naam Pål Moddi Knutsen. Op zijn nieuwe album ‘Like in 1968′ heeft hij inspiratie opgedaan uit het jaar 1968. Volgens hem het meest historische jaar in de geschiedenis. Het album is een ode aan de ‘authentieke’ activisten, stakers en mensen die zich uitspreken en inzetten voor een betere toekomst. “It’s never too late to start dreaming again” is een veelzeggend stuk tekst uit een van zijn nieuwe nummers.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Moddi in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Moddi

Foto Moddi te Into The Great Wide Open 2013 - dag 2 Foto Moddi te Into The Great Wide Open 2013 - dag 2 Foto Moddi te Into The Great Wide Open 2013 - dag 2 Foto Moddi te Into The Great Wide Open 2013 - dag 2
 
Bekijk alle 4 foto's van Moddi

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan