concert: David Keenan in Tolhuistuin op WOENSDAG 11 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • David Keenan
    Lowlands 2022 - zondag
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (David Keenan in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
11 NOV
DAVID KEENAN Club, 20:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma David Keenan

EXTRA INFORMATIE

David Keenan uit Ierland is een jonge singer-songwriter met een oude ziel. Zijn prachtige songs worden door kenners regelmatig vergeleken met veteranen uit het genre als Nick Drake en Tim Buckley. Keenan werd kort geleden ontdekt via YouTube, maar mag inmiddels al grootheden als Gary Lightbody van Snow Patrol en Glen Hansard tot zijn grootste fans rekenen. Ook tourde hij door Europa met Hozier, waarmee hij in september 2019 in AFAS Live te zien was. In 2020 komt hij terug naar Nederland voor een concert in Paradiso Noord.

Foto's van David Keenan

Foto David Keenan te Lowlands 2022 - zondag Foto David Keenan te Lowlands 2022 - zondag Foto David Keenan te Lowlands 2022 - zondag Foto David Keenan te Lowlands 2022 - zondag
 
Bekijk alle 4 foto's van David Keenan