concert: HAEVN in Doornroosje op ZONDAG 04 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (HAEVN in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
04 OKT
HAEVN Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2020

EXTRA INFORMATIE

Met hun eigenzinnige 'dreampop’ veroverde HAEVN de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld. Na het succes van hun debuutplaat ‘Eyes Closed’ heeft HAEVN niet stilgezeten. De EP ‘Symphonic Tales’ werd o.a. opgenomen met een groot strijkorkest. Nu is het tijd voor nieuwe muziek. Tijdens hun Unfold Tour nemen ze je mee in hun volgende stap naar het tweede album. Je zult worden ondergedompeld in een wereld waar pop- en filmmuziek hun ultieme samensmelting vinden.

HAEVN brak in 2015 door met hun debut single ‘Finding out More’, dat meteen werd genomineerd voor een Edison en een 3FM-Award. Een gelukstreffer? Zeker niet. Hun lang verwachtte debuutalbum ‘Eyes Closed’ schreeuwt immers om een internationale doorbraak, zij het grotendeels fluisterend. Van der Meers stem is het niet zo geheime wapen van HAEVN. Hij zingt dicht op de microfoon en kan met zijn ingetogenheid een grootse impact hebben.

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest